WANITA INI BERAT BADAN 100 KG BOLEH PAKAI KORSET ELKEN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pada hari Rabu yang lepas bertarikh 06/11/2019, saya ada appoinment dengan seorang wanita muda yang ingin fitting Korset Elken di HQ Elken di Jalan Klang Lama.

Nama beliau Sue, lahir pada tahun 1992, kini berusia 27 tahun dan tinggal di Setapak, Kuala Lumpur.

Berat badan Sue ialah 100 kg. Untuk pengetahuan semua, Sue masih boleh pakai dan muat pakai Korset Elken. Sebab tu saya mengalu-ngalukan sesiapa yang nak memiliki Korset Elken boleh fitting dengan saya.

Ini adalah Sue.

Tugas saya sebagai konsultan Korset Elken yang berpengalaman akan membantu anda mengenai size Korset Elken yang sesuai dengan anda, cara penjagaan Korset Elken dengan betul dan apa sahaja pertanyaan anda saya akan jawab dengan jelas.

Selepas selesai proses fitting Korset Elken, Sue ambil Full Set Korset Elken DX Verve, 2 helai Elysyle Contouring Pants (leggings Elken) dan Elysyle Lingerie Wash (yang warna purple). Dalam gambar 4 kotak kuning tue nama Lactose-S, dapat secara percuma sahaja.

Kepada pembaca yang ingin fitting Korset Elken secara percuma, boleh terus hubungi atau WhatsApp saya 019-3351899 (Aina) untuk fast response.

Just straight to the point hubungi atau WhatsApp saya;

“Aina, saya nak fitting Korset Elken”

Saya sangat berbesar hati untuk membantu anda fitting Korset Elken dan juga membantu anda memiliki Korset Elken.

Buat pengetahuan pembaca, saya sentiasa berada di HQ Elken di Jalan Klang Lama.

Kalau nak saya datang ke rumah atau tempat kerja anda untuk fitting Korset Elken pun boleh. Lokasi yang saya cover di Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya. Hanya bagitau saya nak datang bila, set appoinment dengan saya dan share lokasi anda. Setakat ni paling jauh saya pernah sampai ada customer tue seorang pramugari tinggal di Seremban. Kita boleh cuba aturkan sampai jadi.

Khas untuk pembaca yang memang nak memiliki Korset Elken tapi tinggal jauh di KL, Selangor atau Putrajaya, saya boleh poskan Korset Elken ke alamat anda. Jangan risau, percaya pada saya, bila anda bagitau berapa kg berat badan anda, saya sudah tahu size Korset Elken yang mana yang sesuai dengan anda. Lokasi paling jauh pernah saya poskan adalah ke negara arab iaitu Dubai.

Sebab saya dah fitting beribu-ribu wanita dengan pelbagai size dan bentuk badan, jadi berdasarkan pengalaman itu memang saya dah tahu size mana satu Korset Elken anda.

Jom fitting Korset Elken dengan saya, saya bantu anda sampai berjaya memiliki Korset Elken.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *