BOLEH KURUS KE PAKAI KORSET ELKEN?

Ya, memang boleh kurus kalau pakai korset Elken. Tapi kalau dah 5 tahun bina badan, tak mungkin boleh kurus dalam masa 5 hari bukan. Jadi bila pakai korset Elken ni, sekurang-kurangnya bila keluar rumah atau pergi pejabat tidaklah bahagian yang benjol-benjol tu bila kita berjalan bergegar atau bergerak sana sini. Kalau pakai korset Elken, badan jadi kemas dan paling penting SELESA. SANGAT SELESA.

Kebiasaannya customer yang berminat akan tanya, boleh ke pakai Long Girdle sahaja? Boleh ke pakai Waist Nipper sahaja? Boleh ke tak nak Bra tu? Nak pakai bra yang sedia ada. Boleh ke nak beli Body Shaper sahaja? Jawapannya memang boleh. Cuma kesannya tidak optimum atau lebih tepat lagi tidak mujarab seperti mana anda pakai set lengkap korset Elken. Kerana rahsia kesan yang mujarab ada pada setiap kepingan item yang saling berkaitan fungsinya.

Sebab tu saya selalu cadangkan kena pakai full set korset Elken kalau nak dapatkan kesan yang optimum. Jika anda seorang yang ramping dan cuma ingin mengekalkan bentuk badan yang sedia ada, boleh lah jika anda mahu pakai Waist Nipper set atau Body Shaper set sahaja.

Tetapi jika anda mahu bentukkan semula, mengangkat mana yang jatuh dan menggeleber, saya akan syorkan anda ambil Full set atau Twin set korset Elken. Anda pun akan puas hati dan saya akan guide anda cara pemakaian yang betul.

Pakai korset Elken ni, anda perlu disiplin pakai 8 jam sehari. Itu penting. Pada permulaan untuk bentukkan badan anda perlu konsisten memakainya. Korset Elken ni consider sebagai baju pembentukan badan. Jangan risau pakai lama sebab korset Elken sangat selesa. Anda akan rasa seolah-olah seperti tidak memakai satu set pun pakaian dalam apabila anda sudah biasakan diri memakainya. Paling penting anda mesti sabar dan positif.

Ada juga customer tanya, “Adakah badan akan kembang semula apabila tidak memakai korset Elken ni?”

Saya akan jawab dengan jujur dan sepenuh hati.

Korset Elken ni akan berikan 2 jenis kesan apabila anda memakainya:

  1. Pertama adalah kesan serta merta yang mana anda akan dapat melihat kesan serta merta apabila memakai korset Elken. Even kali pertama fitting, korset Elken dapat menutup segala lemak-lemak berlebihan di badan kita dengan serta merta. Tiada lagi lemak di bawah ketiak, di belakang badan akan jadi ‘flat’, bahagian perut pula tidak ada lebihan ‘tummy’, mengangkat punggung menjadi bulat dan mengecilkan paha. Lemak di badan akan dialihkan ke tempat yang betul dan dikunci ke tempat yang betul. Baju yang anda pakai pun akan nampak terletak di badan.
  2. Kesan yang kedua pula adalah kesan jangka masa panjang. Dalam tempoh 3-6 bulan, badan anda akan dibentuk sepenuhnya melalui proses mengalih, mengekal dan mengunci lemak di tempat yang betul. Apabila anda telah mengalami tempoh ini, badan anda tidak akan mengalami proses kembang-kembang bila buka korset Elken.

Apa yang perlu anda buat adalah konsisten dan disiplin memakai korset Elken 8 jam sehari. Korset Elken adalah satu pakaian dalam yang sangat-sangat selesa dan 8 jam yang anda lalui pasti tidak akan terasa kerana anda akan terasa seperti tidak memakainya pun.

Pakai korset Elken ni badan rasa kemas, bukannya sendat dan senak ya. Kalau anda masih tercari-cari pakaian dalam pembentukkan badan, usahlah fikir panjang. Milikilah korset Elken. Berbaloi dengan apa yang anda laburkan. Cuma perlukan disiplin dan konsisten memakainya.

Keberkesanan korset Elken ni sangat menakjubkan serta merta, anda akan nampak bahagian punggung akan terus dapat shape, pinggang menjadi ramping dan payudara yang jatuh akan kembali terletak di tempat yang sepatutnya. Saya ulang sekali lagi, korset Elken ni sangat-sangat selesa. Serap peluh, anda tidak akan rasa melekit-lekit dan melecet-melecet atau pun gatal-gatal.

Pada pembaca yang berminat dengan korset Elken, jangan takut-takut, jangan malu-malu, jangan segan-segan. Boleh hubungi atau WhatsApp saya 019-3351899 untuk proses fitting. Saya boleh ke tempat anda.

 

ANDA BERMINAT? For latest ELKEN DX Promotion or FREE FITTING
CALL/SMS/WhatsApp Kak Aina : 019-335 1899 - Elken Authorized Dealer
** FOLLOW ON INSTAGRAM **

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *