ELYSYLE CONTOURING PANTS @ LEGGING ELKEN

Assalamualaikum. Salam kenalan kepada para pembaca yang membaca entri ini.

Saya ingin memperkenalkan produk terbaru dari Elken iaitu Elysyle Contouring Pants atau dalam bahasa pasar kita panggil sebagai “leggings“. Dalam perkataan lain Elysyle Contouring Pants juga dipanggil sebagai “magic pants“. Perkataan shortform ”EC Pants”. Elysyle Contouring Pants dilancarkan pada penghujung tahun lepas iaitu pada Disember 2018.

Elysyle Contouring Pants

EC Pants ni bukan seluar leggings biasa biasa ya, diimport dari Jepun dan menggunakan teknologi dari Jerman.

Elysyle Contouring Pants diimport dari Jepun dan menggunakan teknologi dari Jerman.

Legging Elken diperbuat daripada gentian Kondeshi yang mampu menyerap, melancar dan memantulkan Sinar Inframerah Jauh (FIR) agar suhu badan berada di dalam keadaan seimbang. Disamping itu, magic pants memberi keselesaan yang semulajadi kepada si pemakai.

APAKAH SEBENARNYA FUNGSI INFRARED?

  • Sinaran inframerah jauh (FIR) adalah gelombang tenaga yang tidak kelihatan tetapi mempunyai keupayaan untuk menembusi semua lapisan badan fizikal manusia, sama ada tisu, otot atau tulang.
  • Sinaran inframerah jauh (FIR) dapat digunakan sebagai bantuan dalam detoksifikasi.
  • Sinaran inframerah jauh (FIR) dapat membantu menghilangkan lemak, keletihan kronik, sembab air (water retention) dan gangguan kulit seperti pengelupasan atau kemerahan-merahan.
  • Sinaran inframerah jauh (FIR) dapat meningkatan aliran darah secara perlahan-lahan dengan mengembangkan kapilari yang membawa darah.
  • Ia juga dapat meningkatkan pengoksigenan dan penghasilan darah yang baru, mendetoksifikasikan secara mendalam untuk meningkatkan daya fungsi organ di dalam badan yang berkait rapat dengan darah.
  • Detoksifikasi ini berada pada tahap yang paling terperinci yang membolehkan toksin tersembunyi di dalam darah dan tisu dapat disingkirkan.

KEBAIKAN ELYSYLE CONTOURING PANTS DARI SEGI KESIHATAN

  • mengurangkan kebas kaki
  • mengurangkan masalah kejang kaki
  • mengurangkan sakit pinggang
  • mengurangkan sakit lutut dan otot
  • mengurangkan sakit perut dan kembung perut
  • mengurangkan keputihan
  • memperbaiki masalah kitaran haid
  • membantu masalah senggugut
  • mengurangkan sembelit
  • mengurangkan masalah Edema
  • mengurangkan Rheumatism
  • mengurangkan masalah kesejukan kaki

Pemain badminton negara kita iaitu, Goh Liu Ying merupakan duta kepada Elysyle Contouring Pants.

Legging Elken boleh dipakai oleh wanita dan juga lelaki. Sangat selesa. Magic pants ni tidak panas dan bergulung. Tidak jarang iaitu tidak transparent yang nampak seluar dalam tu. Produk yang berkualiti dan memperbaiki kesihatan anda. Elysyle Contouring Pants boleh dipakai setiap hari atau untuk fesyen, boleh dipakai untuk workout atau zumba. Nak pecah lemak semasa training, atau protection semasa running pun boleh. Senang cite, memang berbaloi memiliki magic pants ni.

Kelebihan legging Elken ialah paras pinggang yang tinggi, jadi tiada masalah ia bergulung. Diperbuat dari kain yang berkualiti dan tenunan yang rapat. Jadi tak mudah koyak. Bahagian punggung ada 3D poket, agar punggung lebih cantik terletak.

Sekitar gambar-gambar Elysyle Contouring Pants semasa majlis pelancarannya.

Elysyle Contouring Pants available untuk pelbagai size.

Size Elysyle Contouring PantSemua wanita boleh memakai magic pant Elken ni tanpa mengira bentuk badan anda. Kalau anda berbadan besar pun boleh pakai Elysyle Contouring Pants. Sebab leggings Elken ni available untuk pelbagai size pinggang dan punggung.

Untuk pengetahuan anda, nak memiliki Elysyle Contouring Pant ni tak perlu fitting pun. Hanya perlu bagitau saya size pinggang dan size punggung anda dalam sentimeter (cm). Jadi saya dah tahu size magic pant anda sama ada size S, M, L, XL, 2XL atau 3XL.

EC Pant boleh dipos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Inilah contoh kotak Elysyle Contouring Pant yang cantik dan eksklusif.

HARGA ELYSYLE CONTOURING PANT

Harga sehelai Elysyle Contouring Pant ialah RM 688 sahaja.

Dua helai Elysyle Contouring Pants ialah RM 1238 sahaja.

Tiga helai Elysyle Contouring Pants ialah RM 1858 sahaja.

Kepada pembaca yang nak beli Elysyle Contouring Pant boleh dapatkan dari saya. Produk adalah READY STOCK dan AVAILABLE untuk SEMUA SIZE.

Hanya terus hubungi atau WhatsApp saya, 019-3351899 (Aina) untuk memiliki magic pant Elken ni. Anda hanya bagitahu size pinggang dan size punggung anda sahaja saya sudah tahu size mana leggings Elken yang sesuai untuk anda. Tak perlu fitting pun. Saya boleh terus poskan Elysyle Contouring Pants ke alamat anda.

 

ANDA BERMINAT? For latest ELKEN DX Promotion or FREE FITTING
CALL/SMS/WhatsApp Kak Aina : 019-335 1899 - Elken Authorized Dealer
** FOLLOW ON INSTAGRAM **

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *