FREE FITTING KORSET ELKEN DX VERVE ATAU CHARMS

Saya memang buat free fitting korset Elken untuk kawasan Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya. Boleh buat temujanji dengan saya jika anda betul berminat dan merasai pengalaman memakai korset Elken dengan betul. Proses fitting hanya mengambil masa kurang 10 minit sahaja. Saya akan guide anda cara pemakaian korset Elken yang betul agar dapat memberi manfaat kepada anda. Saya sendiri akan datang ke rumah anda atau kita boleh set appointment di HQ Elken di Jalan Klang Lama untuk proses free fitting.

Saya datang ke rumah customer untuk proses free fitting korset Elken

Nak beli korset Elken DX Verve atau Charms Lingerie atau Arms Shaper Elysyle sama seperti beli baju di Shopping Mall. Kita kena tahu apa size yang kita pakai, dan paling penting size itu selesa dengan badan kita. Baru berbaloi dengan pelaburan kita.

Saya akan bawakan satu set beg fitting yang mengandungi beberapa size sample korset DX Verve atau Charms Lingerie atau Arms Shaper Elysle untuk anda pakai dan merasai sendiri ke’best’annya. Ia hanyalah SAMPLE, bukannya ready stock. Jadi once dah confirm anda dah buat keputusan nak beli sama ada secara cash, credit card atau ansuran AEON, saya akan uruskannya.

Selalunya customer yang bayar secara cash atau kad kredit (bila dah approved), saya sendiri akan hantar korset Elken tu kepada dia. Contohnya macam ni, saya dah set appoinment pukul 9 pagi nak fitting dengan customer di rumahnya. Selesai process fitting tu, customer nak bayar secara cash. Saya akan pergi ke stokis atau HQ Elken yang berdekatan untuk ambil stok korset yang baru berdasarkan size masa fitting tadi. Lepas tue saya sendiri akan deliver sendiri korset ke rumahnya pada hari yang sama.

Saya akan deliver sendiri barang kepada customer pada hari yang sama fitting

Untuk customer yang nak buat ansuran AEON, anda boleh sediakan 3 dokumen berikut:

  • Salinan kad pengenalan
  • Penyata gaji 3 bulan
  • Penyata bank

Contoh penyata bank ialah statement bank yang ada nombor akaun:

Contoh Penyata Bank

Lebih baik anda sediakan siap-siap dokumen yang diperlukan untuk membuat ansuran AEON agar memudahkan pihak anda dan pihak saya. Kelulusan ansuran AEON hanya mengambil masa 1-3 hari bekerja. Apabila ansuran AEON anda sudah diterima, saya akan deliver sendiri korset Elken ke rumah anda. Proses sama cuma bila buat ansuran AEON ni, ia ambil masa untuk anda dapat pakai korset. Itu saja.

Korset Elken DX Verve untuk deliver kepada customer ke rumahnya

Kenapa perlu fitting dulu korset Elken?

  1. Untuk pastikan size yang sesuai untuk anda
  2. Membolehkan anda tengok, pegang dan rasa actual produk
  3. Diajar cara pemakaian korset Elken dengan betul

Ya, memang ada di antara customer saya yang berada di luar kawasan seperti di Sabah dan Sarawak, mereka hanya perlu bagitahu size badan mereka dan gambar sahaja. Saya sudah tahu size korset Elken yang sesuai untuk mereka.

Cara tentukan size dengan ambil ukuran badan:

  • ukur lilit bawah lengan dan tengah payudara
  • ukur lilit pinggang
  • ukur lilit punggung
  • ukur lilit area pusat
  • ukur lilit paha

Selepas itu, urusan pengeposan korset Elken akan saya uruskan dengan sedikit kos penghantaran poslaju yang ditanggung oleh customer. Ia mengambil masa 1-3 hari bekerja juga.

Pengalaman saya ada antara customer yang taknak buat free fitting tapi terus nak beli korset Elken pun ada. Oh ya, harga korset Elken ni memang sudah harga ahli. Saya memang bagi harga ahli kepada semua customer saya. Bila dah beli korset Elken, memang automatik anda akan jadi ahli Elken.

Jika ada di antara pembaca yang berminat nak mencuba pakai dan beli korset Elken boleh terus hubungi saya 019-3351899 atau WhatsApp sahaja ya.

Pengeposan korset Elken melalui Poslaju kepada customer Sabah & Sarawak

 

ANDA BERMINAT? For latest ELKEN DX Promotion or FREE FITTING
CALL/SMS/WhatsApp Kak Aina : 019-335 1899 - Elken Authorized Dealer
** FOLLOW ON INSTAGRAM **

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *