KENAPA HARGA KORSET ELKEN CHARMS LEBIH MAHAL?

Assalamualaikum..

Ramai yang tanya saya kenapa harga korset Elken yang warna hitam tu mahal? Apa beza dengan korset Elken DX Verve yang warna brown tu?

Jawapannya saya listkan bawah ni:

  • Charms lebih seksi dan menggiurkan. Pakai DX Verve dah seksi tapi kalau pakai Charms lagi seksi…anda akan terasa seksi berganda-ganda bila pakai Charms…ahakss
  • Perghh bentuk tubuh yang sempurna dengan Charms!! Sebab lebih ketara lekuk-lekuk pada tubuh badan wanita
  • Berbanding DX Verve, Charms mempunyai hiasan renda french lace berwarna hitam dan putih yang memberi ilusi lebih mantap dan montok kepada pemakainya
  • Fungsi Charms adalah lebih kepada maintaining your body shape
  • Lebih grip 360 darjah

Macam saya prefer pakai DX Verve dulu untuk memulih bentuk badan then upgrade ke Charms. Kalau nak memiliki kedua-dua sekali pun boleh! Sama seperti DX Verve, Charms ada dalam kepingan bra, waist nipper, body shaper, long girdle dan panties.

Charms boleh digayakan begitu saja, dengan jaket, blazer, kardigan atau apa saja busana kerana coraknya menarik. Hitam itu menawan.

So, berapa harga Charms ni? Ia sama seperti DX Verve yang datang dalam beberapa pakej.

HARGA SETIAP KEPINGAN CHARMS ELKEN

Charms Brassiere : RM928

Charms Waist Nipper : RM1166

Charms Body Shaper : RM1442

Charms Long Girdle : RM1267

Charms Panties : RM261

Charms Arm Shaper : RM1049

HARGA CHARMS WAIST NIPPER SET

Set Charms Waist Nipper : RM3288

1 x Brassiere

1 x Waist Nipper

1 x Long Girdle

Free 1 panties

HARGA CHARMS BODY SHAPER SET

Set Charms Body Shaper : RM3537

1 x Brassiere

1 x Body Shaper

1 x Long Girdle

Free 1 panties

HARGA CHARMS FULL SET

Charms Full Set : RM4517

1 x Brassiere

1 x Waist Nipper

1 x Body Shaper

1 x Long Girdle

Free 1 panties

HARGA CHARMS TWIN SET

Charms Twin Set : RM6401

2 x Brassiere

1 x Waist Nipper

1 x Body Shaper

2 x Long Girdle

Free 2 panties

 

Cara pembayaran Charms adalah sama macam DX Verve. Saya akan ceritakan sekali lagi kaedah pembayaran korset Elken.

 

KAEDAH PEMBAYARAN KORSET ELKEN CHARMS & DX VERVEĀ 

1.Secara Tunai/Kad Kredit

Anda boleh membuat pembayaran secara tunai atau kad kredit.

2.Ansuran dengan kad kredit

Berita baik untuk pemegang kad kredit di bawah, anda boleh membuat ansuran dengan 0% kadar faedah. Ansuran boleh dibuat selama 12 bulan atau 24 bulan. Kelulusan yang cepat, hanya dalam masa 24 jam sahaja.

3.Ansuran dengan AEON Credit Service

Anda boleh membuat pinjaman menggunakan AEON Credit Service dengan hanya 1% kadar faedah setiap bulan.

Tanpa perlu penjamin.

Kaedah pembayaran ansuran semula yang tidak membebankan.

Ansuran bulanan fleksibel sehingga 36 bulan.

Untuk memohon pembayaran melalui AEON, anda hanya perlu sediakan 3 dokumen berikut:

  • Salinan kad pengenalan
  • Penyata gaji 3 bulan
  • Penyata bank

Contoh penyata bank ialah statement bank yang ada nombor akaun:

Contoh Penyata Bank

Saya akan uruskan semuanya untuk anda. Dari free fitting dan consultation sehingga anda dapat pakai korset Elken.

Pada anda yang berminat untuk merasai pengalaman memakai korset Elken boleh WhatsApp atau hubungi saya 019-3351899.

Anda boleh rasa dan lihat sendiri setiap sudut badan anda dibentukkan semula. Lemak-lemak yang menggeleber dapat disorokkan. dikunci dan dialihkan ke tempat yang sepatutnya.

Consultation dan free fitting korset Elken adalah percuma. Tiada paksaan untuk membeli.

====================================================================================================

Berita baik untuk semua.. setiap pembelian korset Elken yang dalam bentuk set, anda akan dapat Sensualite dan Lingerie Wash yang bernilai lebih RM300++ secara percuma. Diulangi PERCUMA.

Limited time only.

 

 

ANDA BERMINAT? For latest ELKEN DX Promotion or FREE FITTING
CALL/SMS/WhatsApp Kak Aina : 019-335 1899 - Elken Authorized Dealer
** FOLLOW ON INSTAGRAM **

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *