MENGAPA HARGA KORSET ELKEN MAHAL?

Assalamualaikum pembaca semua..

Saya tahu ramai yang berminat nak dapat korset Elken DX ni tapi bila bagitahu je harga korset ni mesti semua akan cakap…

“Wow, mahalnya!”

“Kenapa mahal sangat kak?”

“Korset lain tak mahal macam ni pun…”

“Mahallah kak, out of budget…”

“Takpelah kak, saya cari korset lain yang lebih murah..”

 

Okey la, saya faham bukan semua orang mampu untuk beli korset Elken ni, tapi cuba kita lihat dari sudut berbeza.

Saya nak bawa anda berfikir untuk jangka masa panjang, bukan calang-calang barang yang boleh kita jual mahal.

Sudah pasti setanding dengan kualitinya. Percaya atau tidak, ada jaminan. Korset Elken boleh tahan sehingga melebihi 10 tahun.

Keselesaannya? Macam tak pakai korset pun.

Kita kena tahu tujuan sebenar kita pakai korset ni:

  • Kita nak kuruskan badan
  • Kita nak bentukkan badan
  • Untuk kecantikan dan kesihatan

Mari kita lihat pilihan yang ada..

1.Slimming center package

London Weight Management

Kalau kita tengok kat TV, memang murah untuk RM699 untuk basic pakej. Siap free trial untuk first time lagi. Katakanlah kita ‘sign up’ for basic pakej (rawatan menyeluruh) sekali tu je kan. Pastu takkan nak berhenti, mesti nak sambung lagi. Untuk next time, kita kena bayar lagi RM699 dan turun berat badan 1-2 kg. Bila 2-3 minggu takkan nak stop kat situ je, mesti nak teruskan… Tambah lagi RM699…so dah berapa kat situ? Kalau tak continue, nanti berat naik balik. Belum masuk cream sapu, supplement la. Then you have a very strict diet kan? So duit lagi.. Macam mane mahal ke murah tu?

2.Supplement dan ubat kurus

Herbalife

Yang ni kira oklah.. Tak semahal pergi Slimming center tu. Kalau kita beli minuman tambahan ke, supplemen tambahan ke, ubat kurus ke atau macam-macam lagi.. katakanlah harga sekotak RM100 untuk penggunaan sebulan, kalau kita makan setahun dah RM1200.

Okey kita dah boleh stop makan/minum kan selepas setahun, berat pun dah turun 10 kg misalnya.. tapi takkan nak berhenti terus?

Mesti nak maintain badan, jadi kita beli 2 bulan sekali.. so total RM600. Campur dengan tahun lepas punya, total dah RM1800.

So abis la.. kalau nak makan lagi.. tambah lagi.. kalau tak stop.. Naik la badan. Camner? Kena beli lagi ke? Mahal ke murah tu?

3.Korset Elken

Korset Elken DX Verve (Waist Nipper Set) berharga RM2931

Pakai korset Elken, beli sekali RM2193 (DX Verve waist nipper set). Beli sekali for a life time.

Kalau berhenti, boleh pakai balik. Masa nak kahwin boleh pakai, nak melaram baju lawa boleh pakai korset Elken, lepas pantang boleh pakai balik, lepas anak ke-2 boleh pakai, lepas pantang anak ke-3 pun boleh pakai. Memang hari-hari boleh pakai korset Elken sebab ni consider pakaian dalam.

Dah lah kuruskan badan, pastu boleh shapekan badan. Hilangkan sakit belakang. Harga sekali sahaja bayar untuk pelaburan seumur hidup.

Kalau longgar, boleh ‘alter’. Tak payah beli baru. Anda save lagi! So anda rasa mahal ke murah tuh?

Anda fikir dan buat penilaian.

Jangan risau, nak beli korset Elken ni boleh buat secara ansuran. Boleh refer post post saya sebelum ni mengenai harga korset Elken dan kaedah pembayarannya.

Sebenarnya sebagai perempuan kita kena faham konsep badan kita. Boleh ke badan kita menerima pelbagai jenis makanan untuk kuruskan badan? Boleh ke kita bersenam hari-hari?

Bagi badan saya, rutin harian saya hanyalah duduk depan laptop. Jadi saya memang tak banyak bergerak. Lama kelamaan yang saya perasaan, bahagian bontot saya akan mengembang dan semakin mengembang siap ada sayap lagi tau. Cara mudah untuk saya mencegah badan saya dari terus mengembang ke bawah adalah hanya dengan memakai korset!

Korset yang selesa memang susah nak cari. Ada korset yang pakai lebih 8 jam dah tak selesa. Badan gatal-gatal dan berbirat dengan jalur. Konsep korset dipakai adalah sewaktu anda melakukan aktiviti walaupun hanya duduk sekalipun, ia akan membakar kalori badan anda. Akan tetapi ramai wanita tidak selesa memakai korset pilihan mereka.

Melabur untuk badan yang kemas dan cantik apa salahnya kan. Kalau ditambah keseluruhan kos melabur untuk makan/minum supplemen untuk menguruskan badan atau pergi Slimming center, beribu ribu juga habis tanpa kita sedari.

Selain itu, cara penjagaan korset Elken juga sangat senang. Selepas seharian pakai, gantung elok-elok satu persatu korset tersebut dan anginkan depan kipas atau aircond. Jadi memang anda takkan rugi sama sekali membeli korset Elken. Bila pakai badan jadi cantik, boleh shape dan kuruskan badan serta penjagaan korset Elken sangat mudah. Memang berbaloi-baloi memiliki korset Elken.

Pada pembaca yang ingin memiliki korset Elken, boleh set temujanji dengan saya untuk free fitting. Boleh hubungi atau WhatsApp saya 019-3351899 for fast response.

Anda boleh rasa dan lihat sendiri setiap sudut badan anda dibentukkan semula, lemak-lemak yang menggeleber dapat disorokkan, dikunci dan dialihkan ke tempat yang sepatutnya.

Consultation dan free fitting korset Elken adalah percuma. Tiada paksaan untuk membeli.

 

 

 

ANDA BERMINAT? For latest ELKEN DX Promotion or FREE FITTING
CALL/SMS/WhatsApp Kak Aina : 019-335 1899 - Elken Authorized Dealer
** FOLLOW ON INSTAGRAM **

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *