KORSET ELKEN DX VERVE

Korset Elken boleh membantu anda mencapai bentuk badan yang sempurna kerana ia meletak lemak ke tempat yang betul iaitu pada dada dan punggung membuatkan anda kelihatan lebih menawan.

Korset Elken menolak lemak secara berkesan dari pinggang ke arah cawan bra dan dari belakang ke arah girdle untuk membentuk punggung yang membulat. Pinggang anda akan jadi lebih ramping.

Korset Elken juga amat berguna bagi mereka yang mengalami masalah belakang dengan membantu menyokong tulang belakang.

Mampukah bra anda mengalih dan mengunci lemak anda di tempat yang betul?

Bra korset Elken mengubah payudara yang leper atau kendur. 

Band lebar di bawah ketiak korset Elken menolak lemak berlebihan dari belakang, sisi dan ketiak ke dalam cawan bra bagi membentuk payudara yang bulat sambil menghapuskan bonjolan yang hodoh. Lemak tersebut akan tersimpan dalam kedudukannya dan payudara akan disokong dengan teguh. Dihasilkan daripada fabrik tanpa tenun yang mempunyai pengudaraan yang baik, brassiere korset Elken bercirikan net kuasa berganda membolehkan dada lebih menonjol, lilitan bawah lengan yang lebih luas membekalkan sokongan tambahan kepada payudara.

Waist nipper korset Elken menyembungikan kebuncitan perut atau kebesaran pinggang.

Ia direka mengempiskan perut dan bahagian bawah abdomen, waist nipper korset Elken membantu membentuk garis pinggang yang menawan. Menyembunyikan kebuncitan perut. Tetulang lingkaran yang flexibel mencipta suatu garisan yang lebih seksi, manakala panel tanpa regangan mengempiskan bahagian perut. Net kuasa berganda membantu menyingkirkan lemak di bahagian belakang.

Body shaper korset Elken menghapuskan lemak belakang dan membaiki postur anda.

Ia mengunci lemak ketiak di tempatnya dan menyokong payudara anda daripada mengendur. Selain itu, membantu meratakan lemak belakang badan dan meluruskan postur anda. Tali bahu body shaper korset Elken yang luas dan net kuasa berganda membekalkan sokongan tambahan. Dengan litupan belakang yang menyeluruh dan net kuasa garisan-X, postur badan diperbaiki serta merta dan kesan ketara.

Meningkatkan lurah payudara.

Kain net elastik pada body shaper korset Elken mengangkat payudara ke tengah untuk menyerlahkan lurah dada sambil memberi postur lurus.

Long girdle korset Elken mengecilkan paha dan mengangkat punggung.

Hilangkan bonjolan hodoh pada paha dan hasilkan paha yang kecil dengan long girdle korset Elken. Ia juga mengangkat dan memejalkan punggung anda dengan mengunci lemak dan mencegahnya daripada labuh ke bawah. Pemotongan 3D yang bergabung dengan net kuasa berganda dua dan tiga mengangkat pinggul dan membentuk semula paha dalaman. Panel berbentuk pentagon di depan mengempiskan perut dan memberi kesan pelangsingan yang unggul.

Panties korset Elken mencegah bonjolan hodoh.

Ia menyembunyikan lemak berlebihan daripada melimpah keluar daripada perut dan paha. Potongan yang lebih luas demi liputan yang menyeluruh. Seluar dalam dilapik dengan material Techofine yang mempunyai pengudaraan yang baik bai mengekalkan kesegaran sepanjang hari.

 

Pada anda yang berminat untuk merasai pengalaman memakai korset Elken, boleh terus call Kak Aina di 019-3351899 atau boleh juga WhatsApp ya. Kak Aina jamin anda pasti tidak akan kecewa walaupun hanya mencuba pakai untuk 1-2 jam sahaja. Anda boleh rasa dan lihat setiap sudut badan anda dibentukkan semula. Lemak-lemak yang menggeleber disorokkan, dikunci dan dialihkan ke tempat yang sepatutnya. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *