MENGAPA KORSET ELKEN BAGUS?

Mengapa korset Elken bagus?

Disini Kak Aina nak menceritakan 4 SEBAB UTAMA untuk memilih korset Elken:

  • Korset Elken diperbuat daripada material yang bermutu. Iaitu kombinasi buatan bahan terbaik dari nylon yang lembut dan mesra kulit. Egyption cotton yang bermutu tinggi dan elastik untuk menambahkan keselesaan.
  • KONSEP TAK; iaitu TOLAK lemak, ALIH lemak dan KUNCI lemak. Korset Elken dengan serta merta mengangkat yang londeh, membulatkan yang leper dan membentuk yang menggeleber.
  • POWER NET BERGANDA; menyokong tulang belakang dan menegakkan badan tanpa rasa yang menyakitkan walaupun anda sedang duduk atau berdiri. Sangat membantu untuk pesakit tulang belakang seperti Slip Disc dalam pemulihan dan pembentukan badan.
  • SERVICE SEPANJANG HAYAT; jika korset Elken yang sudah longgar anda boleh hantar alteration untuk kecilkan. Kalau koyak pun boleh hantar untuk tampal tau.

Sokonglah bentuk badan anda dengan memakai korset Elken. Peliharalah sebaiknya kecantikan yang Allah bagi. Kecantikan adalah hak milik setiap wanita. Kurus tapi takde body shape tak guna juga. Sebelum yang londeh semakin londeh, sebelum yang leper menjadi rata better pakai korset Elken untuk menjaga dan membentuk semula badan anda.

Bra korset Elken memontokkan payudara

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *