NAK PAKAI KORSET ELKEN UNTUK AKAD NIKAH

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pada hari Rabu yang lalu bertarikh 25/08/2021, saya mendapat kiriman Whatsapp dari seorang wanita muda yang nak tahu pasal Korset Elken.

Saya terus ajak dia buat temujanji melalui Zoom bersama saya pada malam; pukul 10 malam. Mudah untuk saya terangkan dan menjawab segala soalan dari beliau mengenai Korset Elken melalui Zoom.

Namanya Mira, baru berumur 28 tahun. Saya panggil dia adik sebab dia masih muda. Adik ni “urgent” nak pakai Korset Elken pada hari Sabtu ni untuk akad nikah. Kawan dia recommended pakai Korset Elken.

Sesi Zoom kami tidaklah lama, hanya mengambil masa 20 minit macam tu. Saya “educate” mengenai kepentingan pakai korset dan menjawab segala soalannya.

Mira tanya saya, pakej mana yang patut beliau ambil? Saya cadangkan dia ambil pakej set kurus asas iaitu Full Set Charms dan Contouring Pants @ leggings Elken yang warna hitam tu.

Pakej yang saya cadangkan lengkap ada semua kepingan Korset Elken iaitu; body shaper, waist nipper, long gidle, bra, panty termasuk leggings warna hitam.

Full Set Charms + Legging RM 3638

Kenapa saya suruh beliau ambil legging jugak?

Leggings Elken ni boleh menguruskan kaki. Boleh juga bawa pergi tidur. Nak beliau rasa betapa bestnya dan sedapnya pakai leggings ni.

Disamping itu, nak beliau lebih jimat. Kalau beli legging sahaja yang warna hitam tu harga Rm688 tau.

Tapi kalau beli Full Set Charms termasuk leggings yang berwarna hitam bernilai hanya Rm3638 sahaja. Jadi beliau dapat penjimatan yang berganda-ganda.

Niat saya adalah untuk memberi perkhidmatan yang dapat menambah nilai kehidupan pelanggan.

Keesokkan harininya, saya terus hantar pakej Korset Elken Charms yang adik ni pilih ke rumah beliau.

Ambil Korset Elken Charms dan leggings dari stokis
Hantar Korset Elken kepada adik ni
Inilah dia adik Mira nak pakai Korset Elken untuk akad nikah 🙂

Saya dapat ke sana kerana kini Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sudah dilonggarkan dan juga sudah mendapat lengkap 2 dos vaksinasi.

Pelanggan yang berada jauh saya akan poskan ke alamat mereka. Kepada pelanggan yang berada di Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya dan Cyberjaya, saya boleh usahakan untuk hantar Korset Elken kepada anda.

Perkhidmatan terbaik dan kepuasan customer menjadi keutamaan saya. Saya akan pastikan anda mendapat layanan yang tiptop dan wow servis tanpa mengira siapa pun anda. Ini jaminan saya bila anda deal dengan saya 🙂

Penerangan, berkongsi cerita, demo dan sebarang pertanyaan mengenai Korset Elken memang saya buat secara online melalui Zoom.

Jadi para pembaca yang mempunyai sebarang persoalan dan ingin tahu informasi tambahan, boleh terus hubungi atau Whatsapp saya di nombor telefon 019-3351899 (Aina).

Temujanji itu secara peribadi. Hanya kita berdua.

Saya berani sharing tentang betapa luar biasanya Korset Elken ni kerana saya sendiri sudah merasa pakai dan mendapat manfaat yang positif.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *