KENAPA WANITA PERLU MEMAKAI KORSET ELKEN?

Pelakon Fauziah Gous yang memiliki bentuk badan cantik pun memakai korset Elken

  • Keselesaan berganda bila pakai korset Elken. Body shaper korset Elken ni bila pakai, anda akan rasa macam kena peluk je. Badan rasa sedap dan selesa sangat seperti tak nak tanggalkan je. Kalau ada hari yang tak pakai, rasa tak lengkap badan ibarat macam kita tak pakai bra. Badan jadi kejap dan sedap lepas pakai korset Elken ni tau. Saya sendiri pakai korset Elken ni melebihi 12 jam sebab long working hours dari pukul 6.30 pagi sampai 8.30 malam. Bayangkan macam mana saya pakai korset Elken 14 jam setiap hari tak pernah buka dan boleh tahan? Itulah betapa pentingnya keselesaan bila kita pakai korset Elken. Lagipun material korset Elken sangat lembut dan fleksibel.
  • Perut saya yang dulunya nampak buncit tiada lagi dan pinggang jadi ramping. Sebab tu saya memang confident bila jumpa orang dan buat fitting dengan customers. Saya hanya berkongsi pada semua apa yang saya sendiri pakai iaitu korset Elken.
  • Mengangkat punggung jadi pejal dan mantap. Long girdle korset Elken ni boleh membentuk punggung kita jadi membulat. Tak percaya, jom free fitting dengan saya korset Elken ni tengok transformasi diri anda menjadi cantik hanya dalam masa 5 minit je.
  • Kalau nak pergi toilet memang senang sangat sebab hanya buka long girdle ke bawah dan angkat waist nipper sedikit ke atas, lepas tue boleh kencing. Tak payah dah nak buka semua set korset Elken semasa nak kencing. Tak perlu tahan kencing dan berak sekalipun. Korset Elken senang nak pakai dan senang nak tanggal.
  • Nak solat pun boleh pakai korset Elken ni. Memang senang dan tak rasa sakit bila rukuk atau sujud sebab bentuk yang fleksibel mengikut pergerakan badan. Bila fitting, anda digalakkan buat pergerakan solat sebab dengan memakai korset Elken memang tidak menghalang pergerakan untuk kita bersolat ya.
  • Pakai full set korset Elken hanya mengambil masa hanya 5 minit untuk mendapatkan hasil menakjubkan. Jimat masa anda.
  • Korset Elken ni sangat bagus untuk wanita yang ada masalah tulang belakang. Jadi bila pakai korset Elken ni, sakit tulang belakang tiada lagi kerana korset Elken ada support untuk tulang belakang kita.
  • Katakanlah kita dah pakai korset Elken ni, ada barang terjatuh yang kita nak ambil atau kita perlu membongkok pun tiada masalah sebab korset Elken ni bermaterial lembut yang berkualiti tinggi. Siap kita boleh duduk bersila dengan selesa lagi bila pakai korset Elken.
  • Antara perkara lain yang saya suka bila dah pakai korset Elken ialah bila saya pakai pun tak nampak macam saya pakai korset. Sebab korset Elken ni tak keras kejung pun.
  • Korset Elken ni sesuai boleh dipakai oleh semua golongan wanita tanpa mengira bentuk badan gemuk atau kurus sebab korset Elken ni baju pembentukan badan. Jadi badan akan terbentuk cantik dan menarik selain memperkemaskan badan kita sendiri. Tiada infrared dan tiada nano. Hanya sekadar alihkan lemak ke tempat yang sepatutnya.

Boleh buat temujanji dengan saya untuk free fitting korset Elken.

Boleh hubungi atau WhatsApp saya 019-3351899 untuk keterangan lanjut.

Boleh tengok juga Instagram : ainashahirah16

 

ANDA BERMINAT? For latest ELKEN DX Promotion or FREE FITTING
CALL/SMS/WhatsApp Kak Aina : 019-335 1899 - Elken Authorized Dealer
** FOLLOW ON INSTAGRAM **

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *