ELYSYLE LINGERIE WASH DIGUNAKAN UNTUK MENCUCI KORSET ELKEN

Elysyle Lingerie Wash

Elysyle Lingerie Wash merupakan pencuci khas untuk Korset Elken dan pakaian dalam. Ia bertindak membersih secara mendalam kerana mempunyai nilai pH neutral yang lembut pada pakaian pembentukan badan dan kulit anda.

Pencuci ni sesuai untuk mencuci menggunakan tangan kerana tidak merengsakan kulit. Selain itu, mengandungi ekstrak aloe vera yang dapat mengelakkan kekeringan pada kulit. Ianya juga tidak mengandungi ramuan yang kasar seperti peluntur dan bahan pencerah.

Elysyle Lingerie Wash sangat senang dibilas kerana kurang buih. Walaupun kurang buih, ia membersihkan pakaian dalam dengan efektif.

Manfaat yang lain, pencuci ni mengekalkan kualiti fabrik. Elysyle Lingerie Wash mencegah pakaian pembentukan badan daripada rosak dan mengecut serta mencegah warna pakaian dalam daripada pudar.

Harga Elysyle Lingerie Wash, 500 ml ialah RM 76.

Setiap pembelian set Korset Elken sama ada DX Verve atau Charms akan diberikan sebotol Elysyle Lingerie Wash, 500 ml secara percuma. Sebotol pencuci ni tahan sehingga 6 bulan kerana hanya perlu gunakan sedikit sahaja untuk mencuci Korset Elken.

Lingerie Wash ini juga dijual secara berasingan. Anda boleh dapatkan pencuci ini dengan hubungi atau WhatsApp saya 019-3351899 (Aina) for fast response.

Korset Elken hanya boleh dicuci menggunakan Elysyle Lingerie Wash untuk menjaga dan mengekalkan kualiti fabriknya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *