INGAT KORSET ELKEN, INGAT AINA SHAHIRAH

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Anda sedia maklum, bahawa saya merupakan Korset Elken Authorized Dealer dan pengedar produk kesihatan Elken. Untuk post hari ini, saya akan kongsikan mengapa anda perlu memilih saya sebagai agent Korset Elken anda.

Saya telah berpengalaman membuat fitting Korset Elken hampir 5 tahun iaitu sejak tahun 2017. Soalan pertama yang akan saya tanya anda ialah, “berat badan berapa kg?”. Dari berat badan yang pelanggan nyatakan, saya sudah tahu size yang mana Korset Elken anda pakai. Untuk ukuran yang lebih tepat dan jitu, anda perlu memberi ukuran badan anda dalam sentimeter (cm).

 Jika berhadapan dengan customer tanpa belum suruh fitting pun, saya sudah dapat mengagakkan dengan betul size yang mana yang sepatutnya anda sebagai pengguna pakai. Macam mana boleh tahu? Pengalaman mengajar saya kerana saya sudah fitting ramai wanita dari yang kurus sehingga yang berbadan besar.

Selain itu, fokus saya hanyalah pada 1 bidang sahaja iaitu Elken. Ingat Korset Elken, ingat Aina Shahirah. Ingat saya, Aina Shahirah, ingat Korset Elken:

Aina Shahirah = Korset Elken

Korset Elken = Aina Shahirah

Nak fitting Korset Elken? Cari Aina Shahirah. Nak beli Korset Elken? Hubungi Aina Shahirah.

Zoom Live Korset Elken

Servis saya adalah cepat dan pantas. Sebelum pandemik melanda, boleh dikatakan setiap hari saya ada temujanji dengan pelanggan nak free fitting Korset Elken di sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya dan Cyberjaya. Negeri Sembilan dan Melaka pun saya pernah pergi. Anda kongsi sahaja lokasi anda. Bagitahu je anda nak fitting kat mana. Saya datang ke sana.

Hari ini pagi fitting dengan saya, petang terus saya hantar Korset Elken kepada anda. Anda dapat pakai terus Korset Elken pada hari yang sama. Cepat tak? Tak perlu tunggu lama. Ini cerita sebelum Covid-19.

Sekarang ni semua secara dalam alam maya sahaja namun servis saya tetap cepat dan pantas diutamakan. Pengeposan Korset Elken dijalankan setiap hari. Anda tak perlu bersusah payah nak habiskan duit minyak dan tol untuk dapatkan Korset Elken.

Saya bagi situasi, anda hubungi/Whatsapp saya nak buat temujanji Zoom Live. Jadi saya set temujanji pukul 9 malam. Keesokkan haritu, saya akan terus pos kan Korset Elken ke alamat anda. Kalau anda duduk sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Cyberjaya dan Putrajaya kemungkinan anda boleh dapat barang pada hari yang sama. Ia cepat sangat walaupun PKP yea.

Servis saya bagi ialah sebelum dan selepas pembelian Korset Elken dari saya. Sebelum beli Korset Elken, saya bagi konsultasi, selepas beli Korset Elken pun saya akan guide dan bagi konsultasi. Saya akan sentiasa follow-up dan guide pelanggan tentang cara nak pakai Korset Elken dengan betul. Apa-apa sahaja soalan anda akan sentiasa saya layan dan jawab. Saya akan terangkan sampai customer faham.

Akhir kata, saya merupakan pengedar Korset Elken yang sangat aktif.

Sekarang anda sudah tahu mengapa perlu memilih saya sebagai konsultant Korset Elken anda? Hubungi/Whatsapp 019-3351899 (Aina) segera untuk set temujanji melalui Zoom Live. Nak tahu maklumat lanjut atau ada apa-apa soalan mengenai Korset Elken. Whatsapp je saya 🙂

Ingat Korset Elken, Ingat Aina Shahirah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *