ZOOM LIVE BERSAMA SAYA MENGENAI KORSET ELKEN

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sekarang ini adalah musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), jadi tidak dibenarkan untuk ke sana sini, merentas daerah dan merentas negeri. Oleh itu, saya ‘closing’ Korset Elken hanya secara alam maya sahaja.

Saya membuat mesyuarat atau meeting online bersama pelanggan melalui aplikasi Zoom.

Apa itu Zoom?

Zoom ialah sebuah perkhidmatan sembang dalam talian dan video telefon.

Melalui Zoom, anda akan bersama dengan saya sama ada secara berdua atau anda boleh mengajak kawan-kawan anda atau sedara mara anda yang berminat untuk mengetahui mengenai Korset Elken secara lebih mendalam dan terperinci.

Anda akan mengikuti saya dalam Zoom, dalam temujanji secara online tersebut, saya akan membuat demonstrasi, bercerita mengenai Korset Elken, mengenai size yang mana Korset Elken anda pakai, cara bayaran, cara nak jaga dan basuh Korset Elken dan sebagainya. Apa yang saya tahu saya akan berkongsi dengan anda dalam sesi tersebut.

Dalam pada itu, anda boleh tanya apa sahaja soalan kepada saya mengenai Korset Elken. Saya akan menjawab sebaik yang mungkin kepada anda.

Anda yang berada di luar Malaysia pun boleh buat temujanji Zoom bersama saya.

Bila boleh Zoom? Bila-bila masa sahaja yang anda mempunyai kelapangan mengikut waktu anda. Saya boleh dikatakan setiap hari mempunyai temujanji melalui Zoom dengan prospek yang berminat dan ingin tahu secara terperinci mengenai Korset Elken.

Berapa lama sesi Zoom? Ikut lama mana yang anda inginkan. Purata saya bercerita dalam Zoom adalah dalam 30 minit begitu. Pernah juga ada sampai ke 2 jam sebab customer tanya pelbagai soalan. Berapa lama masa diperuntukkan bukan hal yang mustahak. Apa yang penting maklumat yang saya sampaikan kepada anda adalah lebih penting dan anda faham apa yang saya sampaikan.

Bagaimana nak Zoom live dengan saya?

Macam biasa, anda boleh terus hubungi atau Whatsapp saya di 019-3351899 (Aina); anda terus direct Whatsapp saya,

“Aina, saya nak Zoom dengan Aina mengenai Korset Elken.”

Maka lepas itu boleh kita buat temujanji melalui Zoom. Tidak ada sebarang bayaran dan cas yang dikenakan, percuma. Saya ikhlas berkongsi apa yang saya tahu mengenai Korset Elken kepada mereka yang berminat nak tahu.

Mudah kan? Apa tunggu lagi, diulang sekali lagi, boleh terus Whatsapp saya (Aina) 019-3351899 untuk buat appointment secara maya dengan saya.

Zoom Live Korset Elken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *